perjantai 1. maaliskuuta 2013

Anu ja Pale// Ihania viikonloppuja, vanhoja soittimia ja puolalaisia tyttöjä!

Heippis kaverit!

Tosiaan tässä ei ole ihan kamalasti ehtinyt kirjottelemaan kun on ollut kaikenlaista hulinaa, niin positiivista kuin negatiivistakin. Sen lisäksi minä, Pale, olen alkanut hyvin aikaansaamattomaksi joten meidän viikonloppublogeilu on ollut vähän tauolla :-D

Mutta alotetaan nyt siis kaksi viikonloppua sitten, Fasching-viikon jälkeen mentiin Anun kanssa taas yhteen toiseen intialaiseen ravintolaan syömään. Kyseisen raflan nimi oli Taj Mahal ja oltiin ihan innoissaan siitä aluksi, mutta sitten siellä olikin tämä niin kutsuttu Mittagsbuffet, eli ruokalistalta ei saanut tilata mitään, oli vain buffetin tarjoamat herkut. Pale oli vähän pettynyt koska ravintolan omistaja oli sama kuin sen edellisen intialaisen ravintolan, joten siellä oli tismalleen samat ruuat kuin toisessakin intialaisessa. Ei sillä, kyllä maittoi   :-D!

Nää on nii kivoja, ihania värejä, kankaita & esineitä!

Omnomm, kyllä kelpas!

Sen jälkeen mentiin käymään Schloss Museumissa, eli siis niin kutsutussa linnamuseossa. Sinne pääseminen olikin astetta haastavampaa kuin olisi luullut. Jouduttiin semmosiin loputtomiin portaisiin ja varmasti sinne ois ollut helpompiakin reittejä mutta saatiinpahan ihania kuvia Tonavasta ja itsestämme!

talot Tonavan toisella puolella

EN IKINÄ USKONU ETTÄ TONAVA ON NÄIN JÄTTIMÄINEN mutta oli kyllä makee(Pale)

Schloss Museumin ulkomuuria
Hyvä meininki!

 Jos teitte semmoisen päätelmän että siellä on vaan kaikkea linnaan liittyvää, ootte tosi paljon väärässä. Siellä oli ensin niiku Darwinista ja eliöistä ja kaikesta jännästä, tosi mielenkiintosia juttuja lajien risteyttämisestä ja laboratoriorotista ja muistaki semmosista eliöhommeleista. Seuraavassa kerroksessa olikin sitten eläimiä ja videoita siitä kuinka esimerkiksi Alpit on muovautunut sellasiks ku ne nyt on. Siellä oli myös semmonen hirmusen iso haikala joka siis oli vaan tehty malliks, mut joka oli eläny ennen jääkautta Itävallan alueella. Se pysty kasvamaan 12-14m pitkäks ja huhhu, tommone ku ois tullu uintireissulla vastaan nii kyllä olis ollu vähän sanomista siihen :-D Se oli viis kertaa voimakkaampi ku tyrannosaurus Rex.

Sen jälkeen mentiin johonkin saliin jossa oli Itävallan vaiheet ensimmäisestä maailmansodasta ikuisuuksiin, ei oikein jaksettu katsoa sitä kamalasti kun Pale bongasi että ensimmäisessä kerroksessa on vanhojen soittimien näyttely! Sitä ennen kierrettiin semmonen pieni kammio jossa kerrottiin mustalaisista ja juutalaisista, kuinka sota vaikutti niihin.

Kun loputtoman etsinnän jälkeen löydettiin se paikka jossa oli vanhoja soittimia, ei keretty kattoa kuin ihan vähän aikaa kun tuli ilmotus että museo sulkeutuu :(((((( Voi Palen surun määrää. Täytyy mennä sinne siis uudestaan.

askel oli raskas ku soittimet jäi taakse

Pale oli vähä turisti Hauptplatzilla!


Kuitenkin päätettiin sitten vielä mennä jätskibaariin syömään jätskit. Voi pojat, kyllä maitto.

Palen suklainen jätskiannos, njaaaami!

Anun mansikkaunelma!

Seuraavalle viikonlopulle oltiinkin sitten sovittu tapaaminen puolalaisten tyttöjen, Martan ja Joannan  kanssa L'Osteriaan, eli siihen italialaiseen ravintolaan jossa oli hirrrrrmu isot pizzat. Selvisikin että puolalaiset tytöt oli oikeesti niin mukavia että! Tultiin niiden kanssa heti tosi hyvin juttuun ja päätettiinkin sitten lähteä katsastamaan Linzin yöelämää. Mentiin Anun kanssa vähän laittautumaan takasin kotiin ja nähtiin tyttöjen kanssa myöhemmin paikassa nimeltä Remembar. Paikka oli ihan mielettömän kiva! Vaikka siellä olikin ihan sikana loppuillasta porukkaa niin Pale ainakaan muista milloin viimeksi olisi törmännyt semmoiseen baariin jossa olisi soitettu vanhaa Justin Timberlakea. Kyllä paaardit oli hyvät! Ja Anua ilahdutti erityisesti se, että tämä oli eka disco, jossa oli erotettu tupakka- ja tupakoimaton puoli toisistaan, ei siis tarvinnu kuolla savumyrkytyksee illan mittaa! :-D

Leidit menoillaan!

Saatiinkin sitten kutsu jo seuraaviin pirskeisiin jotka Marta ja Joanna järjestää kun Martan poikaystävä tulee takasin Itävaltaan Romaniasta. Huomenna mennään joko laskettelemaan tai sitten Pale ainakin menee uimahalliin! Kauhee pakko päästä SAUNAAN! jeps, mut kuulumisiin taasen,

Tschüss,

Anu ja Pale



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti